- Numbers
- What does the number stand for?
- Nearest number
- Which digit is in the place?
- Round off to the nearest number
- Number divide
- Find the fraction nearest to 1
- Sort fraction numbers
- Find the largest or smallest fraction
- Fraction to decimal
- Convert decimal to a mixed fraction.
- Fraction - Addition
- Fraction - Substraction
- Fraction - Multiply
- Fraction - Divide
- List all the common factors of two integers
- Chicken and Rabbit problem
- Assumption Method

- Measurement
- Data Analysis
- Geometry
- Speed
- Others
- P5 Maths
- P4 Maths

- Tap to switch levels
- Numbers
- Measurement
- Data Analysis
- Geometry
- Speed
- Others
- P5 Maths
- P4 Maths

SELECT A SUBJECT

- Numbers

Mr Tan drove from Singapore to Malacca at 21:50. He reached Malacca at 02:00 the next day. How long did he take to reach Malacca?

3$\frac{1}{8}$h

4$\frac{1}{4}$h

4$\frac{1}{6}$h

5$\frac{1}{4}$h

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

4$\frac{1}{6}$h

You are Right

Alfie travelled 460km at an average speed of 80kn/h. Find the time Alfie took to cover this distance.

2$\frac{1}{2}$h

3$\frac{3}{4}$h

4$\frac{1}{2}$h

5$\frac{3}{4}$h

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

5$\frac{3}{4}$h

You are Right

A rectangular tank measures 75cm by 51cm by 30cm. It is filled with water to a height of 15cm. Rashid wants to fill the tank with water to the brim by pouring water from a completely filled 15cm cubical container. If each time he pours water from the completely filled cubical container to the tank, what is the least number of time he had to pour to fill the tank to the brim?

15times

16times

17times

18times

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

17times $\rightarrow$ $75 \times 51 \times 15 = 57375$, $15 \times 15 \times 15 = 3375$, $75 \times 30 = 114750$, 114750 = 57275 = 57375 ÷ 3375 = 17

17times

You are Right

17times $\rightarrow$ $75 \times 51 \times 15 = 57375$, $15 \times 15 \times 15 = 3375$, $75 \times 30 = 114750$, 114750 = 57275 = 57375 ÷ 3375 = 17

It take 5 minutes to fill an empty cubical tank measuring 2m by 7m by 2m completely with Tap Z. How long does it take Tap Z, flowing at the same rate, to fill an empty tank measuring 4m by 6m by 8m completely with water?

120 minutes

150 minutes

200 minutes

240 minutes

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

120 minutes

You are Right

At 9:00 a lorry left Town X for Y travelling at a speed of 70km/h. At the same time a car left Town Y for Town X travelling at a speed of 90km/h. the distance between Town X and Town Y is 480km. at what time did the lorry and car pass each other?

12:00

13:00

14:00

15:00

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

12:00

You are Right

Peter set off from Town A toward B at 7:00am at a constant speed of 70km/h. John set off from Town A toward Town B at 8:30am at a content speed of 90km/h. At what time did John manage to catch up with Peter on the road?

1:30pm

1:44pm

1:45pm

1:55pm

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

In 1.5h Peter travelled:150km

90 – 70 = 20

105 ÷ 20 = 5.25h

8:30am + 5 hours 15 min = 1:45pm

1:45pm

You are Right

In 1.5h Peter travelled:150km

90 – 70 = 20

105 ÷ 20 = 5.25h

8:30am + 5 hours 15 min = 1:45pm

An empty tank is filled with water from a tap at constant rate. At 10:00am the tank is $\frac{1}{2}$ full. At 11:00am the tank is$\frac{2}{3}$ full. How many hours does it tank for the tank to be filled to the brim with water?

6h

8h

12h

15h

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

You are Right

6h

7h

8h

9h

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

9h $\rightarrow$ 4h + 5h = 9h

You are Right

9h $\rightarrow$ 4h + 5h = 9h

Sue started her piano lesson at 2:40pm and ended her lesson at 4:05pm, how long was her piano lesson in h and min?

1h 25min

1h 45min

2h 25min

2h 45min

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

1h 25min

You are Right

Ahmad boarded the Jungle Train at the Woodlands Train Station in Singapore at 5:30am for Kota Bahru in Malaysia. He arrived in Kota Bahru at 19:25. How long was the train ride?

11h 35min

12h 45min

13h 55min

14h 05min

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

13h 55min

You are Right

James and Bond left town X at the same time. James drove at 60km/h while Bond drove at 90km/h. How long would it take for Bond to be90 km ahead of James?

1hours

2hours

3hours

4hours

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

3hours

You are Right

Alex and Jack took part in a cycling race. Jack cycled at a speed of 24km/h. Both of them did not change their speed throughout the race. When Alex reached the hallway point, Jack was 3km ahead of him. Alex reached the end point at 12:10pm. At what time did Jack reach the end point?

10:45am

10:30am

11:55am

12:00pm

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

11:55am $\rightarrow$ Jack’s speed $\rightarrow$ 6 ÷ 24 = $\frac{1}{4}$ , $\frac{1}{4}$h = 15min

11:55am

You are Right

11:55am $\rightarrow$ Jack’s speed $\rightarrow$ 6 ÷ 24 = $\frac{1}{4}$ , $\frac{1}{4}$h = 15min

The figure below shows 2 identical tanks. Water from Tap X flowed at a rate of 2.8 liters per min while water from Tap Y flowed of 3.2 liters per min. Tap X was turned on at 10:00am. Tap Y was turned on 2 min later. The taps were turned off at the same time when the water level in the 2 tanks reached the same height. At what time was the water level the same in both tanks?

10.12am

10.14am

10.16am

10.18am

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

3.2 – 2.8 = 0.4

$2.8 \times 2 = 5.6 liters$

5.6 ÷ 0.4 = 14

14 + 2 = 16mins

10am + 16min = 10:16am

10.16am

You are Right

3.2 – 2.8 = 0.4

$2.8 \times 2 = 5.6 liters$

5.6 ÷ 0.4 = 14

14 + 2 = 16mins

10am + 16min = 10:16am

The average speed taken to travel from A to C was 92km/h. Find the time taken to travel from A to C.

10h

20h

30h

40h

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

10h $\rightarrow$ 405km + 515km = 920km, 920km ÷ 92km/h = 10hr

You are Right

10h $\rightarrow$ 405km + 515km = 920km, 920km ÷ 92km/h = 10hr

Sally and her mother are travelling to Rome for a holiday. Sally found that when it is 08:40 in Singapore, it is 02:40 in Rome on the same day. If the planes leaves Changi Airport at 09:45 and the flight takes 12hours and 50minutes, What time is it in Rome when the plane land?

4:15pm

4:25pm

4:35pm

4:45pm

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

4:35pm $\rightarrow$ 02:40 $\rightarrow$ 2:40am, 08:40 $\rightarrow$ 08:40am = total 6hours

4:35pm

You are Right

4:35pm $\rightarrow$ 02:40 $\rightarrow$ 2:40am, 08:40 $\rightarrow$ 08:40am = total 6hours

Kumar started doing his homework at 2:55pm and finished only at 4:15pm. How long did he spend doing homework?

1h

1h 20min

1h 30min

2h

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

1h 20min

You are Right

Town A and Town B are 420km apart . At 9 a:m., a truck left Town A for Town B travelling at an average speed of 40 km/h. At 10:30 a.m., a car left town A for Town B, travelling at an average speed of 60 km/h. At the same time when the car overtook the truck, a cyclist left town B and cycled toward town A at an average speed of 30 km/h

(a) At what time did the car catch up with the truck on the way to town to town B?

(b) At what time would the cycling meet the car along the way?

(a) 1:10pm

(b)4:2pm

(b)4:2pm

(a) 1:20pm

(b)4:6pm

(b)4:6pm

(a) 1:30pm

(b)4:10pm

(b)4:10pm

(a) 1:40pm

(b)4:12pm

(b)4:12pm

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

T:C

4:6

2:3 (speed)

3:2 (time)

1u $\rightarrow$ 1$\frac{1}{2}$h 2u $\rightarrow$ 3h

(a) 10:03am $\rightarrow$ 1:30pm

(b) $60km/h \times 3h = 180$km

420 – 180 = 240

60 + 30 = 90km/h

240 ÷ 90 = 2$\frac{2}{3}$h

1:30pm $\rightarrow$ 4:10pm

(a) 1:30pm

(b)4:10pm

(b)4:10pm

You are Right

T:C

4:6

2:3 (speed)

3:2 (time)

1u $\rightarrow$ 1$\frac{1}{2}$h 2u $\rightarrow$ 3h

(a) 10:03am $\rightarrow$ 1:30pm

(b) $60km/h \times 3h = 180$km

420 – 180 = 240

60 + 30 = 90km/h

240 ÷ 90 = 2$\frac{2}{3}$h

1:30pm $\rightarrow$ 4:10pm

Paul ran a marathon in 136 minutes, if he started at 11:00, what time did he complete the marathon?

00:16

01:16

12:16

13:16

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

13:16

You are Right

Farhan reached Malacca at 04:25 after travelling for 7.5 hours. What time did he start travelling?

19:55

20:55

21:55

22:55

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

20:55

You are Right

Peter and John started running in opposite direction from a same spot. After 36min, the distance between the 2 boys was 7920m. How long would they have to run to be 12760m apart?

25min

36min

42min

58min

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

58min $\rightarrow$ 7920 ÷ 4 = 1980, $1980 \times 3 = 5940$ , 5940 ÷ 36 = 165, Peter runs 165/min

58min

You are Right

58min $\rightarrow$ 7920 ÷ 4 = 1980, $1980 \times 3 = 5940$ , 5940 ÷ 36 = 165, Peter runs 165/min

How many minutes are there in 3$\frac{2}{5}$h?

184min

240min

220min

340min

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

240min

You are Right

An empty rectangular container measures 116.8cm by 25cm by 40cm. water from Tap flows into the container at a rate of 5.2 liter per minute while Tap F and Tap G drain water from the container at 2.8 liter per minute and 1.6 liter per minute respectively. Tap E is turned on for 10 minutes before Tap F and Tag G ate turned on at the same time. How long does it take for the container to be half filled with water?

15min

18min

22min

25min

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

$5.2 \times 10 = 52$

$40 \times 25 \times 116.8 \times \frac{1}{2} = 58400$

5.2 – 2.8 – 1.6 = 0.8

58.4 – 52 = 6.4

18min

You are Right

$5.2 \times 10 = 52$

$40 \times 25 \times 116.8 \times \frac{1}{2} = 58400$

5.2 – 2.8 – 1.6 = 0.8

58.4 – 52 = 6.4

Express 3 minutes as a percentage of 2$\frac{1}{2}$hours.

1$\frac{1}{5}$h%

2%

6%

12%

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

You are Right

A car and a van set off from Town C in opposite directions at 11:30. The car travelled towards Town A at an average speed of 80km/h. When the car reached Town A at 14:00, the van was still 15km away from Town B. At what time did the van reach Town B?

12:00

12:15

14:00

14:15

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

14:15

You are Right

A rectangle tank measures 30cm by 25cm by 8cm. water from a tap flows into the rectangular tank at a rate of 180 cm$^3$ per minute. How long does it take to fill $\frac{3}{4}$ of the tank?

5

10

20

25

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

$30 \times 25 \times 8 \times \frac{3}{4} = 4500$cm$^3$

4500cm$^3$ ÷ 180cm$^3$ = 25

You are Right

$30 \times 25 \times 8 \times \frac{3}{4} = 4500$cm$^3$

4500cm$^3$ ÷ 180cm$^3$ = 25

A tank measuring 80cm by 50cm by 60cm empty at first. Water from a tap started to fill the tank at a rate of 1.5 liters per minute. When the tank was $\frac{5}{8}$ full, a crack appeared at the base of the container. Water began to leak from the crack at a rate of 500cm$^3$ per minute.

What was the total time taken for the whole tank to be completely filled with water?

2h 10min

2h 20min

3h 10min

3h 10min

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

3h 10min $\rightarrow$ $\frac{5}{8} \times 80 \times 50 \times 60 = 150000$ , 150000cm= 150litre, 150 ÷ 1.5 = 100min, 1.5 – 0.5 = 1 liter, $\frac{3}{8} \times 80 \times 50 \times 60 = 9000$, 9000cm$^3$ = 90litre.

3h 10min

You are Right

3h 10min $\rightarrow$ $\frac{5}{8} \times 80 \times 50 \times 60 = 150000$ , 150000cm= 150litre, 150 ÷ 1.5 = 100min, 1.5 – 0.5 = 1 liter, $\frac{3}{8} \times 80 \times 50 \times 60 = 9000$, 9000cm$^3$ = 90litre.

Tim spent 50minuts doing his homework before he took a 30minte break. He then continue with his homework and completed it 30 minutes later. At time did he start doing his homework if he completed his homework at 18:30?

16:40

17:00

17:30

17:40

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

16:40

You are Right

Callie left Town G at 6:42pm and reached Town K, the next day at 10am. How long did Callie take to reach Town K?

3h 18min

3h 58min

15h 18min

15h 58min

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

15h 18min

You are Right

A plane took 4h 30min to fly from Singapore to Shanghai. It left Singapore at 7:55 am. At what time did the plane arrive at Shanghai?

11:00am

11:25am

12:00pm

12:25pm

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

12:25pm

You are Right

Derrick left his tennis training and his watch showed 9.35am. he took 35 minutes to travel to his tennis training venue. He then realized that his watch was 10minutes slow. What was the actual time he reached the training venue?

9: 50m

10:10am

10:20am

10:30am

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

10:20am

You are Right

John and his friends visited a theme park. They left the theme park at 17:30. At what time did they enter the theme park if that has spent 7h 20min there?

8:20

9:50

10:10

11:05

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

10:10

You are Right

Mr Lee drove from Singapore and arrived at Kota Tinggi at 13 20. At what time did he leave Singapore if the drive took 2 h 30 min?

10:20

10:30

10:40

10:50

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

10:50

You are Right

At 7:30am Kimberly left Town P for Town Q driving at a speed of 75km/h. Half an hour later, Brian also left Town P for Town Q driving at a certain speed. Both of them did not change their speed throughout the journey. At 10:30am both of them passed a post office that was 150km way from Town Q. at what time did Brian reach Town Q?

11:30pm

11:40pm

11:50pm

12:10pm

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

12:10pm $\rightarrow$ DI $\rightarrow$ $3 \times 75 = 225km$ , total distance $\rightarrow$ 225 + 150 = 375KM, S2 $\rightarrow$ 225 ÷ 2$\frac{1}{2}$ = 90 $\frac{km}{h}$, 375 ÷ 90 = 4$\frac{1}{6}$h, 4$\frac{1}{6}$h after 8am $\rightarrow$ 12:10pm

12:10pm

You are Right

12:10pm $\rightarrow$ DI $\rightarrow$ $3 \times 75 = 225km$ , total distance $\rightarrow$ 225 + 150 = 375KM, S2 $\rightarrow$ 225 ÷ 2$\frac{1}{2}$ = 90 $\frac{km}{h}$, 375 ÷ 90 = 4$\frac{1}{6}$h, 4$\frac{1}{6}$h after 8am $\rightarrow$ 12:10pm

Mr Tan started painting his hours at 8:15am. He spent 3$\frac{1}{2}$h painting before lunch. He took an hour’s lunch break ans spent another 2$\frac{3}{4}$h painting after lunch. At what time did he stop painting?

3:30pm

4:00pm

4:30pm

5:00pm

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

3:30pm

You are Right

Machine A packed 92 packets of biscuits in one minute. Ten minutes after Machine A started packing the biscuits, Machine B was activated, packing 130 packets of biscuits in one minute.

(a) How many minutes did machine B take to pack 2120 packets of biscuits more than machine A?

(b) How many packets of biscuits did both machines pack altogether for that duration?

(c) Given that both machines stopped packing at 15:45 at what time did machine A start to pack the biscuits?

(a) 40min

(b) 16740

(c) 1345

(b) 16740

(c) 1345

(a) 80min

(b) 17760

(c) 1455

(b) 17760

(c) 1455

(a) 1200min

(b) 18594

(c) 1565

(b) 18594

(c) 1565

(a) 160min

(b) 19637

(c) 1675

(b) 19637

(c) 1675

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

(a) 80mins $\rightarrow$ (A) 1min – 92p, (B) 1min $\rightarrow$ 130p, difference in 1 min $\rightarrow$ 130p – 92p = 38p, 10mins $\rightarrow$ $92p \times 10 = 920p$, 2120p – 92p = 3040p, 3040p ÷ 38p = 80.

(b) 17760 $\rightarrow$ (A) 80mins $\rightarrow$ $92 \times 80 = 7360p$, (B) 80 mins $\rightarrow$ $130p \times 80 = 10400p$, total $\rightarrow$ 7360 + 10400 = 17760

(c) 1455 $\rightarrow$ 80mins + 10mins = 90mins, 1545 – 90mins = 1455

(a) 80min

(b) 17760

(c) 1455

(b) 17760

(c) 1455

You are Right

(a) 80mins $\rightarrow$ (A) 1min – 92p, (B) 1min $\rightarrow$ 130p, difference in 1 min $\rightarrow$ 130p – 92p = 38p, 10mins $\rightarrow$ $92p \times 10 = 920p$, 2120p – 92p = 3040p, 3040p ÷ 38p = 80.

(b) 17760 $\rightarrow$ (A) 80mins $\rightarrow$ $92 \times 80 = 7360p$, (B) 80 mins $\rightarrow$ $130p \times 80 = 10400p$, total $\rightarrow$ 7360 + 10400 = 17760

(c) 1455 $\rightarrow$ 80mins + 10mins = 90mins, 1545 – 90mins = 1455

Ali and Paul walked from Town X to Town Y at 6km/h and 4 km/h respectively. Ali left Town X at 9:15am and arrived at Town y at 10:30am. When Ali arrived at Town Y, Paul was 3.1 km away from Y. What time did Paul leave Town X?

5:13am

6:18am

7:22am

9:24am

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

$6 \times 1\frac{15}{60} = 7.50$

7.5 – 3.1 = 4.4

4.4 ÷ 4 = 1.1

1$\frac{1}{10}$hr = 1h 60min

9:24am

9:24am

You are Right

$6 \times 1\frac{15}{60} = 7.50$

7.5 – 3.1 = 4.4

4.4 ÷ 4 = 1.1

1$\frac{1}{10}$hr = 1h 60min

9:24am

Kenny and his friends went for a movie, which lasted 115 minutes. The movie ended at 8:40pm. What time did the movie start?

6:30pm

6:35pm

6:40pm

6:45pm

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

6:45pm

You are Right

What fraction of 80 minutes is 2 hours?

1$\frac{1}{2}$

1$\frac{1}{3}$

1$\frac{1}{8}$

1$\frac{1}{9}$

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

1$\frac{1}{2}$

You are Right

Alisha attended 2 periods of English lesson,1 period of Mother Tongue lesson,3 periods is mathematics lessons and 2 periods of Science lessons . Each period is 35 minutes long. How much time did Alisha spend on all the four subjects’ lessons?

2h 20min

4h 40min

5h 50min

6h 60min

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

$35 + 35 = 70min (EL)

35min (MT)

35min \times 3 = 105min (Math)

35 + 35 = 70min (sci)

105 + 70 + 70 + 35 = 280

280 – 240 = 40$

Ans: 4h 40min

4h 40min

You are Right

$35 + 35 = 70min (EL)

35min (MT)

35min \times 3 = 105min (Math)

35 + 35 = 70min (sci)

105 + 70 + 70 + 35 = 280

280 – 240 = 40$

Ans: 4h 40min

Express 12 seconds as a percentage of 2 minutes.

5%

10%

15%

20%

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

You are Right

Bedok and Kuala Lumpur are about 360km apart. At 9:00am Mr Chong travelled from Bedok to Kuala Lumpur while Mr Ma travelled from Kuala Lumpur to Bedok. Mr Chong’s speed was 80 km/h while mr Ma’s speed was 70km/h. Both of them did not change their speeds throughout their journeys. At what time did they pass each other?

11:20am

11:24am

11:28am

11:32am

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

11:24am

You are Right

Mary started cycling from home to school at a speed of 300 m/min at 6 am. Her brother started cycling from home later. They were beside each other at 6:30 am and her brother reached school at 7 am. While Mary was still 1800m way. If both of them traveled at a constant speed throughout the journey, what time did her brother leave home?

5:05am

6:05am

7:05am

7:50am

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

30min $\rightarrow$ 30x 300 = 9000

Distance $\rightarrow$ 9000 + 9000 + 1800 = 19800

B: 30min $\rightarrow$ 9000 + 1800 = 10800

(speed) 1 min $\rightarrow$ 10800 ÷ 30 = 360

(B) time $\rightarrow$ 19800 ÷ 360 = 55 (min)

6:05am

6:05am

You are Right

30min $\rightarrow$ 30x 300 = 9000

Distance $\rightarrow$ 9000 + 9000 + 1800 = 19800

B: 30min $\rightarrow$ 9000 + 1800 = 10800

(speed) 1 min $\rightarrow$ 10800 ÷ 30 = 360

(B) time $\rightarrow$ 19800 ÷ 360 = 55 (min)

6:05am

Ethan sets his alarm clock to ring every 3 minutes. His younger brother sets his alarm clock to ring every 5 minutes. Both clocks rang at the same time at 6:00am. What would be the next time both clocks ring at the same time?

6:8am

6:11am

6:13am

6:15am

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

6:15am

You are Right

Raju bought a new fish tank measuring 75cm by 40cm by 50m. to fill it up with water, he used 2taps. Tap A alone could fill the whole fish tank in 20monutes while Tap B alone could fill the whole fish tank in 30minutes. There was a small hole at the bottom of the fish tank which water leaked out at the rate of 500ml per minutes. How long would it take for Raju to fill the fish tank if both taps A and B were turned on at the same time?

12min 30sec

12min 45sec

14min 20sec

14min 25sec

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

12min 30sec $\rightarrow$ $50cm \times 40cm \times 75cm = 150,000$, 150,000 ÷ 20 = 7500, 150,000 ÷ 30 = 5,000, 7500 + 5000 = 12500, 12500 = 500= 12000, How long it will take = 150,000 ÷ 12000 = 12min 30sec’s

12min 30sec

You are Right

12min 30sec $\rightarrow$ $50cm \times 40cm \times 75cm = 150,000$, 150,000 ÷ 20 = 7500, 150,000 ÷ 30 = 5,000, 7500 + 5000 = 12500, 12500 = 500= 12000, How long it will take = 150,000 ÷ 12000 = 12min 30sec’s

A meeting started at 9:25 am. and at ended at 11:.15 am. How long did the meeting last?

1h 10min

2h 20min

3h 30min

4h 40min

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

1h 10min

You are Right

A machine can print 120 pages in 4 minutes. At this rate, how long will it take to print 12,000 pages?

100min

200min

300min

400min

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

400min

You are Right

A photocopier can print 20 pages in 30seconds. How long does it take to print 180 pages?

2$\frac{1}{2}$

2$\frac{1}{5}$

4$\frac{1}{2}$

4$\frac{1}{5}$

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

4$\frac{1}{2}$

You are Right

Mrs Lim woke up at 6:45am. She took 10min to get dressed and leave her house for work after having her breakfast. If she left her house at 7:25am. How much time did she spend eating her breakfast?

15min

20min

25min

30min

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

30min

You are Right

Jason left his house at 45. He took a 20-minute bus ride to the cinema. He watched a movie for 1 h 30 min. Then, he walked 15 minutes to the library. At what time did Jason arrive at the library?

12:20

12:30

12:40

12:50

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

12:50

You are Right

The bus ride from Julie’s office to her home is 43mins. She boarded the bus at 5:23pm. What time would the bus arrive at her home?

16:12

17:45

18:06

19:10

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

18:06

You are Right

Tap A took 20min to fill a pool to the brim. Tap B took 50min to fill the same pool to it’s brim. A was turned on for 10min and then turn off. How long did Tap B to fill the rest of the pool to the brim?

15min

20min

25min

30min

None of the above

Sorry. Please check the correct answer below.

25min

You are Right

2024 © All Rights Reserved. Privacy Policy | Terms of Service

Select level

Select subject

Back
### Nice! 20 tutors are near you.

##### By clicking "Join now". you agree to our Terms of Use and Privacy Policy

Join now

Back
### Tell us about yourself

##### By clicking "Join now". you agree to our Terms of Use and Privacy Policy

Join now

Back
### Your company's contact information

##### By clicking "Join now". you agree to our Terms of Use and Privacy Policy

Join now